0
#2807 in World
#104 in Netherlands
#947 in Europe
JENNIFER REMME

Djane info

DJane name JENNIFER REMME

Real name Jennifer Remme

Country Netherlands

Awards

JENNIFER REMME Biography

Een echte nachtvlinder met een twisted creative mind

Met passie voor het nachtleven heeft Jennifer zich al vanaf jongs af aan kunnen verdiepen in diverse soorten muziek. Waar het op jonge leeftijd begon met het bespelen van instrumenten is het nu doorgegroeid naar een passie voor het draaien.

Met haar eigen creatieve visie op het nachtleven, in combinatie met haar liefde voor Deephouse en Techno, heeft ze een eigen bijdrage geleverd aan het nachtleven. Met het organiseren van zeer exclusieve feesten op unieke locaties heeft Jennifer naam gemaakt binnen de house scène. De feesten 'Lola’s Room' & 'Krankhouse' hebben een dusdanig imago van kwaliteit dat herkenbaar is aan de creatieve visie van Jennifer. Deze feesten staan bekend om een volledige focus op de belevenis van het publiek en hoe zij worden geprikkeld door het visuele in combinatie met de juiste sound op de avond.

Door haar ontwikkelingen heeft Jennifer ervoor gekozen om de afgelopen jaren zich meer te gaan verdiepen in de House / Techno scène. Met het draaien is de passie voor muziek weer werd aangeraakt. Nu voelt het als het ontbrekende puzzelstuk dat op zijn plek is gevallen.